vineri, 21 ianuarie 2011

Simboluri sau evenimente cosmice?: Egregorul. Binele si raul. 2


Una dintre metodele sintetice de a intari un egregor creat recent, cea mai simpla si mai aplicata, de a-i da putere si de a-l impune, este aceea de a implementa in randul constiintelor ce alcatuiesc un egregor ideile celuilalt. Exemplul cel mai aproape de noi este tot cel cu Statele Unite. Orchestrarea perversa si impunerea prin muzica si film a unor gesturi, a unor fraze, a unui mod de a gandi tine de acet lucru. Europa conservatoare a fost usor-usor convinsa sa adopte gesturile, tipicurile si chiar un mod infantil de gandi si actiona total nespecifice ei. Sobrietatea occidentala si veselia rurala a estului tind sa fie inlocuite, prin persuasiune, de imbecilitatea nord americana si civilizatia consumista. Aceasta 'lucratura satanica' se petrece chiar si intre statele aceluiasi continent; tinerii, mai ales, asa-zis destupati la minte si eliberati de influenta egregorului locului unde au trait vin cu ideile si influentele locului unde au studiat.
Pericolul uniformizarii si contopirii egregorilor intr-unul singur, asa-zisa uniune europeana, inabusa si atrofiaza toate fibrele si puterea de sustinere a celor tinuti in afara. Prin capitulare, cedezi totul: fiinta, constiinta, creativitatea proprie neamului si locului. Constiintele egregorilor sunt mai mult sau mai putin influentate de puterile celeste sau infernale. Am mai vorbit despre asta. Unele popoare sunt direct sustinute de celest, altele de infern. Fiecare are misiunea lui dictata de Creator. Umanul care se opune si contruieste impotriva Creatorului se opune de fapt ordinii si armoniei divine. Creatia se opune Creatorului printr-o actiune luciferica de asumare a rolului autoproclamat demiurgic.
Raul nu este personal si nici individual. Raul este o stare cosmica de echilibru. Raul exista si persista prin Vointa Divina ca obstacol si metoda de incercare a celor ce vor sa cunoasca calea binelui. Raul este autocunoasterea. Este ridicarea omului dintre animale si afirmarea lui. Este evolutia lui doar pana la un anumit nivel. Este calea cunoasterii binelui. In faza de trezire, de umanizare a individului este imposibil sa acceada direct la sfintenie. Ca sa faci binele trebuie sa stii ce sa nu faci. Trebuie sa fii dat odata piept cu raul, sa-l fi cunoscut. Realitatea raului este minciuna si iluzia ca el este singur. Binele intotdeauna va fi langa tine sa echilibreze. Doar sa asculti glasul incet si critalin ca un susur de izvor care te indeamna spre mai sus. Sa faci rau individual nu se poate. Rezonanta individuala cu raul nu exista. Raul fiind o stare cosmica, savarsirea raului este inca o caramida la constructia universului luciferic. Un egregor planetar profund imbibat de luciferianism va fi o sursa de dezechilibru galactic. O planeta adormita, cu un spirit protector inca netrezit, va fi colonizata de egregorul luciferic si preluata.
Este profund intelept si practic si necesar sa ramanem fii ai acestui Univers, Razboinici ai Luminii, constiinte treze si impenetrabile; sa nu facem nici o concesie raului sub orice forma ar fi el: de la aruncatul hartiilor pe strada pana la vorbele de ocara aruncate fara motiv unor situatii sau fiinte. Sa incercam sa simtim ce vrem si ce anume ne este specific; sa nu lasam nici un stereotip, gest sau cuvant, sa asfixieze fiinta nationala.
Miscarea Legionara, o incercare salutara a tinerilor de primenire a spiritului crestin de lupta si jertfa, a sfarsit in sange. Frica e punctul de pornire al raului. Intregul univers ne sta alaturi.
Inchei cu memorabila spusa a papei Ioan-Paul II la inceputul pontificatului lui: Sa nu va fie frica!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu