joi, 21 ianuarie 2010

Flacara violet



Poveste Flacarii violet este urmatoarea, desi exista tot felul de explicatii care mai de care mai aiuristica si bizara. Incepand cu acel Teodor Vasile, care este complet pe dinafara cu multe dintre explicatii si terminand cu ezoteristii care apar pe la TV explicand ceva ce nici nu au auzit pana acum sau nu s-au mai confruntat. Deci: se spune ca in anul 1930 un 'oarecare' Guy Ballard calatorind prin Carolina de nord, l-a intalnit pe maestrul ascensionat Saint Germain. Maestru ascensionat in terminologia gruparii respective se numeste maestrul care a reusit sa plece cu tot cu corp fizic in spatiu, s-a inaltat deci cu trupul la stele calatorind astfel pe alte planete etc.
Saint Germain, despre care nu este clar daca-i tot acel Saint Germain care a aparut in preajma revolutiei franceze, l-a dus in diverse locuri de pe pamant, in diverse perioade, unde i-a aratat care sunt meritele care l-au facut sa fie ales pentru a i se comunica ce urma sa i se comunice si imprejurarile care l-au dus alaturi de sotia sa, aceasta fiindu-i aproape in foarte multe dintre vieti.
Sub numele de Godfre Ray King a publicat o multime de carti, dintre care Mistere dezvaluite si Prezenta magica, toate revelate de Saint Germain. Aceste carti nu sunt disponibile decat elevilor contra unor sume marisoare. Exista un numar de carti, tiparite cu litere violet, care trebuiesc citite obligatoriu din scoarta in scoarta, rostul acestei indicatii fiind acela de a purifica ochiul fizic si eleva constiinta.
Guy Ballard, viitorul Godfre Ray King a creat o organizatie, foarte puternica de altfel, numita I Am. Acest grup, perceput in Statele Unite drept un grup de extrema dreapta, este compus mai ales din oameni foarte bogati, foarte influenti, asezati in pozitii foarte inalte prin banci din Elvetia, Franta, Belgia, Olanda si evident America.
Aceasta organizatie are drept scop elevarea constiintei, de sus in jos, instaurarea unei stari de lucruri si de fapt corespunzatoare celei paradiasiace. Practica propriu-zisa consta in recitarea unor idei forta, decrete fiind numite, citite OBLIGATORIU in limba engleza, concomitent cu imaginarea in jurului fiintei, atat cat tii bratele intinse in lateral si la o lungime de brat deasupra capului, a unei aure violet cu striatii aurii purificatoare sau doar citirea deretelor sau doar meditatia cu aceasta flacara violet. Tot ca o practica complementara mai exista perceperea asa-numitei Prezente, care in momente cheie te inspira ce sa faci sau sa nu faci. Exista credinta printre practicanti ca la sfarsitul vietii, sau chiar in timpul acesteia, te poti inalta cu tot cu corp, operand astfel diverse actiuni in diverse locuri din univers, obtinand un soi de nemurire fizica. Alimentatia este obligatoriu una lacto-vegetariana.
Am mai spus, exista cateva volume, foarte groase continand mii de decrete pentru cele mai diverse situatii: invulnerabilitare, indestructibilitate, ascensiune, imbogatire rapida, sanatate, puteri paranormale, nemurire fizica etc.
Pe langa gruparea I Am, dupa moartea lui Ballard a mai aparut una, dizidenta, cu acelasi principii, gruparea condusa de o anume Elisabeth Claire Prophet, o veche practicanta care s-a desprins de gruparea initiala din motive doar de ea stiute. Despre Elisabeth Claire se spune ca isi alegea cate un amant in timpul conferintelor cu care petrecea foarte multe nopti, spre disperarea sotului, iar despre Ballard se spune ca la putin timp dupa ce a afirmat in cadrul unei conferinte ca a obtinut indestructibilitatea fizica a avut un accident de masina, de pe urma caruia ori a murit pe loc, ori mai tarziu, insa a fost groaznic desfigurat. Adeptii au sustinut insa ca a ascensionat.

Gruparea, in sine, este una a oamenilor foarte puternici financiar, influenti, cu asa zise orientari spirituale transformatoare. Cat la suta este inspiratia Prezentei si cat a mai marilor fara de care nimic nu misca pe planeta este greu de calculat.
Ca dl Basescu este sau nu membru al acestei grupari nu putem stii decat daca ne spune dansul, desi sunt indicii pentru apartenenta sa prin predilectia pentru aceasta culoare, este mai putin relevant, dar parerea mea personala este ca in mod sigur a folosit alte dispozitive pshihotronice pentru influentarea adversarilor, si chiar a electoratului, in combinatie cu predispozitia nativa si prin calitatea cultivata, prin meseria avuta, functiile detinute si de ce nu , in caz ca are de-a face, de I Am, de a da ordine si de a emite idei forta.
Este greu de inteles cum actioneaza acele decrete pentru cineva care aude acum pentru prima oara, dar de la nivelul subconstient penetreaza inconstientul pana spre constient, convingandu-te de acele afirmatii. Daca a fost revelatia lui Saint Germain pentru schimbarea nivelului de constiinta al conducatorilor, inseamna ca dl Basescu se afla sub protectia Traditiei si a Divinului; daca a fost o opera colectiva a unora pentru a fonda o alta organizatie oculta de atragere a oamenilor bogati si de a-i orienta spre scopuri bine definite, inseamna ca dl. Basescu face parte dintr-o organizatie oculto-mafiota.
Sa nu uitam ca gruparea Templului Popoarelor care a facut in jur de 1000 de victime in Guyana, tot spre ascensiune, inaltare, tindeau; la fel si filozofia Templului Solar si a multitudinii de grupuscule iesite de aici.

2 comentarii:

  1. Pretioase informatii mi-ai dat. Multumesc. Urmeaza sa fac rost de carti.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...Si acum stim ce fel de ajutor a avut basescu

    RăspundețiȘtergere